Bejelentkezés

Kosár

A kosár üres

Adatvédelem

 

Általános tájékoztató a gyradikoflorian.hu weboldalról
 
A gyradikoflorian.hu weboldal üzemeltetője a Falatozz.hu-t működtető Diston-line Kft. A gyradikoflorian.hu a Falatozz.hu aloldala, ezért a weboldal használatakor a felhasználóra a Falatozz.hu adatvédelmi elvei vonatkoznak. A weboldalon beérkező rendeléseket a weboldalon feltüntetett Gyradiko Flórián Budapest étterem teljesíti, a Megrendelő a gyradikoflorian.hu weboldalon keresztül a gyradikoflorian.hu éttermem számára ad megbízást ételházhozszállítási szolgáltatásra.

 
Adatkezelési tájékoztató

 
A weboldal szolgáltatásait mindenki ingyenesen veheti igénybe. Az ingyenes használat feltétele a regisztráció, amit vagy az oldalon történő első rendeléskor, a rendelési adatok megadásánál kell megtenni, vagy a Főoldalról belinkelt felületen.
Ügyfeleink személyes adatainak kezelésének célja, hogy megrendeléseiket gyorsan, pontosan teljesítsük, adatait ne legyen szükséges minden rendelés során megadnia, valamint elegendő és pontos információkkal segítsük a kiszállítást bonyolító partnereinket.
Az adatkezelés jogalapját az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.
Kérjük, hogy a regisztráció során csak valós és hiteles adatokat adj meg, hisz a rendelkezésünkre bocsátott információkért kizárólag Te tartozol felelősséggel! Rosszhiszemű rendelések esetén fenntartjuk a jogot, hogy IP cím alapján történő visszakereséssel felkutassuk a megrendelőt és személyes adatokkal való visszaélés miatt feljelentést tegyünk.
Az adatmegadás önkéntes, az adatok törlése vagy módosítása az info@falatozz.hu email címre érkező hiteles - a regisztrált e-mail címről érkező - kérelem esetén egy munkanapon belül megtörténik.
A regisztrációnál megadott felhasználói adatokat a Falatozz.hu csak saját célra használhatja fel, harmadik személy részére nem adjuk ki ezeket. Az adatokat biztonságos, bérelt szerveren, illetve szükség esetén az oldal üzemeltetőjének saját számítógépén tároljuk.
A regisztrált adatokat adatkezelőként az alábbi módon tároljuk:
Adatbázis szerzői jogának tulajdonosa a Falatozz.hu ételrendelő weboldal üzemeltetője: Diston-line Kft. (Adószám: 22709776-2-05)
Adattárolás helye: Tárhely.eu Szolgáltató Kft. (Adószám: 14571332-2-42 )
Az adatok tárolása folyamatos, felhasználói kérésre történik a törlésük.
Tárolt adattípusok regisztrációs során:
- Név
- Email cím
- Telefonszám
- Kézbesítési cím
A regisztrált adatok tárolása a megrendelő kényelmét szolgálják, a gyors és pontos ételrendelést biztosítják.
A regisztrációnál megadott adatok közül csak a kézbesítéshez szükséges adatokat osztja meg a partner étteremmel – az adatfeldolgozóval.
Tárolt adattípusok rendelés során:
- A rendeléshez választott partner étterem
- Rendelés értéke
- Rendelés tételei
- Felhasználói megjegyzés
- Rendelés ideje
- Választott fizetőeszköz
A rendelés során eltárolt adatok kezelésének célja a felhasználó és a partner étteremmel történő elszámolhatóság és panaszkezelés biztosítása.
A rendeléskor megadott adatokat a Falatozz.hu diszpécser szolgálata telefonon, vagy belső, zárt és védett online rendszeren keresztül osztja meg a partner étteremmel.

 
A Falatozz.hu hírlevél

 
Felhasználóink regisztrációkor megadott e-mail címükre hírlevelet kaphatnak, amennyiben arra a regisztrációs során feliratkoztak.
A Falatozz.hu hírlevél a Falatozz.hu-n meghirdetett akciókra hívja fel a figyelmet. Hírlevelünk lemondható. A leiratkozásra minden hírlevél láblécében lehetőséget biztosítunk. A leiratkozás kérhető emailben is, az info@falatozz.hu-ra küldött levélben. A leiratkozási kérelmeket egy munkanapon belül kezeljük.
Adatvédelmi elveink megfelelnek a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság hatályos jogszabályainak.
A Falatozz.hu-t üzemeltető Diston-line Kft. eleget tett az adatvédelmi nyilvántartásba vételt érintő kötelezettségének az adatkezelési tevékenységét a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság számára a megfelelő formában eljuttatta.